hurede.blogg.se

Hej jag är H

Publicerad 2015-05-27 11:36:00 i Allmänt,

Jag hittade ett öppet wifi till slut.

Jag har idag tagit mig in till samhället min postlåda bor i för att skumma igenom en bunt papper som jag sedan kastade i min ryggsäck för att använda att starta elden med. Ibland brukar jag rita på baksidan av kuverten. Fåglar, människor, växter, allt möjligt.

Jag har sett lite människor idag iallafall. Skrämmande döda ögon med påklistrade leenden som stirrar från sina bilar.

Inte för att det skulle vara något speciellt med mig. Jag har en uppsättning kläder för dessa tillfällen. De stirrar bara. Konstig vana att blänga på folk.
Jag är inte som dem. Ingen av oss i Ingenstans är det. Pratade med J häromdagen medans vi skrapade ett par kaninskinn för garvning. Vi pratade om gemenskap och familj. Kärnfamiljen har förändrats mycket genom åren. Från järnåldern till idag.
Vår familj är ganska lik en järnåldersfamilj. Vi har insett att vi behöver våra gemensamma mål för att hålla oss ihop och det är mäktigt att se hur vi numera uppskattar varandras sällskap, iallafall i lagom doser.

K gräver ett runt.. Hus av något slag. En jordkällare för att bo i säger han. Vi bygger lite alla faktiskt. Hönshus i träden, förråd, källare och små stugor ifall någon mer skulle dyka upp här och vilja leva med oss. Risken är ganska liten att någon skulle bara gå in i vår by sådär då det inte finns några vägar hit och man måste nästan ha hjälp av någon som hittar i skogen för att ha en chans.

Ni har mycket politik på löpsedlarna såg jag. Jag har inte läst nyheterna sedan i vintras någon gång. När K skriver här brukar han läsa igenom nyhetssidor och referera, eller brukade iallafall. Nu är det ingen som bryr sig alls tror jag.

Hur är du?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela