hurede.blogg.se

Bakläxor

Publicerad 2015-05-02 13:57:00 i Allmänt,

Ett par av damerna har tyvärr lämnat jordelivet.
Ett par kvällar senare så slog livet till i ank/hönshuset och ett par ankor fick också sätta livet till.
Jag hoppas att rävens ungar nu får en chans att bli starka och vackra som sin mor och gå till liknande bedrifter för sina barn. En riktig stålmorsa.
 
Jag försöker se det som ett tecken på att jag behöver se över säkerheten bättre. Nya ägg är på ruvning och bredare plank på hönshuset. Har också fem kycklingar som växer så det knakar i kammaren. De piper på nätterna men personligen har jag inga problem med det.

Mycket av tiden går åt till att odla nu. Allt ska i jorden och jag har tänkt att lägga in mycket rädisor så jag vill hinna med ett par skördar i sommar. Blir vintern lika sen som den varit de sista åren så kommer det nog inte att bli några problem. Måste också här tänka på säkerheten så att inte harar och rådjur kväser mitt vinterförråd redan i vaggan.
Medicinalträdgården verkar må bra. Konstigt nog lite näringsbränna faktiskt på ett par exemplar? Vet inte riktigt vad det kan bero på då de bara är odlade i tvåårigt hästgödsel (10%) blandat med steriliserad jord från platsen. Har tänkt mig att tilläggsnära alla grödorna med en 10% gödning på mitt urin och vatten resten av sommaren.
 
Har förresten ett bra steriliseringstips för såjord. Lägg jorden i en gjutjärnsgryta med lock och värm på vedspis/kamin/raketspisen. Vänd ordentliget ibland och tillsätt om du tycket att det är svårt att få det gela varmt, vatten och koka igenom jorden ordentligt en halvtimma och låt sedan svalna. Om du tillsatte vattnet så kan du tillsätta gödsel, bland och låta stå utomhus utan lock på en solig plats tills vattnet torkat bort.
 
Ska försöka få upp en tun av sly runt landen innan solen går ner ikväll.
 
Äter från hand till mun direkt från elden bredvid sjön nu om dagarna. Mycket abborre och fantastisk känsla att äta med fingrarna vid en liten eld vid sjön.
 
Vet inte om någon "på utsidan" försöker få tag på mig eller så, tror inte det. Ingen har svarat på mailen jag skickade sist jag kom online för en avstickare som idag. Nu är det bara för att tömma postboxen och skriva ett inlägg här.
 
Vet inte om jag känner mig ensam faktiskt. Efter att ha ställt mig på utsida så har jag fått så mycket bättre överblick över låtsaslivet de flesta lever.
 
Dödsångest är en produkt av att aldrig ha fått leva, jag talar av egen erfarenhet. Man lever inte där ni är. Slavar, simpla slavar. Ni får ingenting. Ni räcks pengar som bara är vår slavdrivares symbol för arbete utfört som vi sedan ska få prioritera själva hur vi ska spendera. Tak över huvudet, mat i magen, bilar, SKIT. Det värsta är att våra slavdrivare till råga på allt tycker att vi ska betala deras löner och tar tillbaka en tredjedel av maten på våra tallrikar.
 
Det kan omöjligt vara så livet är. Jag förstår varför staten i alla tider (ja, det är så) har tryckt tillbaka naturen med att bygga, skövla eller bara uppmuntra andra att göra det genom att stimulera ekonomiskt.
 
Naturen gör människan oberoende. Hon behöver inte längre era jävla allmosor.
 
Se hur den vite mannen har behandlat världen på uppdrag av eliten, bara för att förslava oss. Se hur eliten suger blodet ur våra barn och skickar sina blåklädda hundar efter de som vill gå sin egen väg. Sedan sin armé om hundarna blir slagna av folket.
 
Ni får göra som ni vill. Lev i den där jävla bubblan tills den svalt dig helt.
 
Men tänk dig in i framtiden, när du ligger för döden. Tänk på vad du skulle vilja se tillbaka på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela