hurede.blogg.se

Kontakt

Publicerad 2015-03-08 09:34:00 i Allmänt,

De reglerar vår hälsa. De bestämmer vilka som ska få leva och vilka som ska dö.

De ser till att oviktiga, osmorda medborgare i samhället får tillgång till en rad livshotande verktyg att förkorta sitt liv med i utbyte för ett par timmars sinnesfrid.

En viktigare medborgare får både tid att varva ner, motiveras till motionspass och är lyckligare. Nyckeln till hur vi blivit så förslavade.

Lyckan. En känsla som alltid måste toppas i vårt ständiga sökande efter den existentiella tillfredsställelsen. Som en kyss fick dig att känna i din ungdom måste du idag ligga framstupa i ett horhus med en kanyl i armen för att känna? Lyckan är nyckeln.

För att förstå det här så kommer jag här att berätta om någonting som du kommer att få höra mer om i framtiden. Det är av yttersta vikt att du öppnar ditt sinne nu. Det är antagligen det viktigaste du någonsin har gjort, överhuvudtaget.

Annuaki var här under flera tusen år. De lärde oss hur man skriver och talar och samlar andra runt sig. Scenariot som vi idag ser hundar, som på ett par tusen år har utvecklat otroligt mänskligt beteende. Vi lärde oss av Annuaki ett sätt att vara, ett sätt att existera.

Vet du varför guld är så värdefullt?

De kräver guld. Därför har människan en medfödd drift efter den gula metallen. De låter oss vandra här på jordytan och leta guld åt dem, samla allt guld så att det enkelt kan hämtas av Annuaki utan att slita sönder planeten med metamatrialism. Som en enorm elektromagnet som kan slita en blypartikel genom en metertjock solid vägg av armerad diamant från flera hundra mils avstånd.

Tänk om man kunde få tillgång till den tekniken. Tänk hur otroligt mycket energi den måste arbeta under. Tänk vilka möjligheter.

Men vi borde fokusera på att lösa våra människo-problem eller vad man ska kalla dem för först. Om du läser det här, skicka ett mail till mig.

Vi är inte många som står emot. Men vi är. E-post

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela