hurede.blogg.se

NASA förutspår civilisationens ände

Publicerad 2015-04-16 16:22:00 i Allmänt,

 
Hittade en ett år gammal artikel där NASA förutspår väst-civilisationens slut. Underligt att människor tycker att slutet låter så otroligt när det historiskt sett är helt otroligt att det många människor ser som normalitet ens existerar idag. För de som har så svårt att se hur livet mer och mer flyttas från själva den fysiska realiteten till en elektronisk existens så kanske det här är lättare att greppa?
 
Det finns helt enkelt inte mat till alla och människor kommer att börja svälta ihjäl och då kommer historiskt sett de att flytta sig någonstans där det finns mat, men eftersom människan har förstört världen så att där inte finns någon mat kvar så är det döden som väntar.
 
Krass sanning. Medans du oroade dig för att dina barn spenderade för mycket tid med Facebook så missade du helt din uppgift som människa och förälder och ni kommer att svälta ihjäl tack vare din oförmåga att se bortom datorskärmen på vad en människa egentligen behöver och ska ha för att må bra.
 
Varför tror du att dina barn spelar datorspel där de låtsas skjuta ihjäl varandra? För att deras liv inte erbjuder dem den spänning och de utmaningar som ett hälsosamt liv ska innehålla.
 
Mina föräldrar var rätt förfasade över våra krigslekar när jag var liten vill jag minnas. Tror det var vanligare att jag kom hem med åtminstone ett blödande sår eller fläskläpp än inte.
 
Men, nu verkar vetenskapen vara överens om att det hela kommer att ta slut. Men jag vet att människor verkar tro på oändligheten på något konstigt vis. Arbetstid, övertid, semestertid, bla, bla, bla.
 
Livstid är den enda tid du har. Det finns ingen väg runt den spärren. Vad gör du med din livstid och vad lär du dina barn att göra med sin?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela