hurede.blogg.se

CERN och slutet

Publicerad 2015-04-05 15:44:00 i Allmänt,

Partikelacelleratorn CERN har stått still i några år efter att instabilitet i omgivande massa uppenbarade sig bara millisekunder efter att den ursprungligen startades upp.

Den här typen av experiment är inget nytt. 1943 så experimenterade den Amerikanska flottan med att göra fartygen MSS Eldridge osynligt. Man hade en förhoppning om att kunna bryta ljuset så att fartyget inte skulle synas genom atomklyvning men lyckades utveckla så pass mycket energi att man lyckades flytta hela fartyget med delar av besättningen runt 200 km. Jag skriver delar av för att man snabbt fick erfara att organiskt material sällan går att sätta ihop på samma sätt efter en teleportering och man nu fann besättningsmän sammansmälta med själva fartyget.
 
Experimentet brukar kallas Philadelphia-experimentet
 
Ett utmärkt exempel på varför människorna aldrig borde ha klättrat ner från träden.
Nu var det aldrig så enkelt från början utan vårt DNA har manipulerats och korsats av och med livsformer och därför blivit en styggelse som likt ingen annan livsform förstör själva grunden till vår existens. Utan detta DNA skulle vi aldrig ha kunnat "härma" ett beteende som på intet sätt är någonting en apbaserad livsform skulle kunna göra. Det är helt enkelt omöjligt att en livsform så dåligt anpassad till livet på planeten skulle överleva till den dominans som människan utnjuter, också omöjligt för en livsform att vara så destruktiv.
 
"Han" skapade oss till hans egen avbild brukar det stå i världsreligionernas böcker. I själva verket skapade "han" oss till att bryta guld för att reparera ett ozonskikt långt härifrån. Det enda som kan förklara varför människan skulle vilja ha guld från början. Inte förens nu har NASA börjat komma ikapp de slutsatserna.
 
Tillbaka till CERN. Nu har man startat upp partikelacelleratorn igen och man tänker sig att man äntligen ska få en glimt av paralelluniversan. Man känner redan till deras existens tack vare den datakraft som Google besitter.
Man har uträkningar som är så långt bortom vad en människa kan uppfatta att det inte riktigt går att ta ställning till.
 
Det här kan innebära slutet för oss alla.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela